Tentang Kami

Shijiazhuang Sothink Trading Co., Ltd., didirikeun taun 2011, mangrupikeun perusahaan khusus anu ngaliput daérah produk jukut buatan. Produk utama kami nyaéta jukut ponggawa pikeun Landscaping sareng lapangan maén bal / sepakbola. kami ogé nyayogikeun produk sanés perkawis daérah anu tos disebatkeun di luhur, sapertos pita gabungan, papan skor LED, butiran karét, jst.

Salaku perusahaan ékspor sacara umum, urang ogé ngungkulan sababaraha rupa pakakas sareng bahan bina, sapertos pipa buleud sareng tabung pasagi, lambar aluminium, gumpalan PPGI / galvanis, bolong kawat, paku, sekrup, kawat beusi, jsb.  
Ayeuna, sadaya produk kami diékspor ka sakumna dunya, sapertos Amérika Kalér, Amérika Kidul, Éropa, Asia Tenggara, Wétan Tengah, sareng Afrika.
Tujuan kami nyaéta pikeun nawiskeun palanggan pikeun produk anu saé kalayan layanan anu saé sareng gancang. Kami parantos nyetél sistem QC anu andal sareng lengkep, anu kalebet beuli bahan baku, produksi, pamariksaan, sareng pakét pangiriman.

Upami anjeun resep kana produk kami, mangga ngahubungan kami pikeun inpormasi ka hareup. Panilitian anjeun bakal diapresiasi pisan ku kami. Kami mastikeun pikeun balesan langsung sareng harga kalapa.

HTB1

HTB1

FAQS

Q: Kumaha cara mayar?

1. Nyarioskeun kami ukuran tepat sareng kuantitas anu anjeun pesenkeun. Kami ngadamel cutatan pikeun anjeun.

2. Upami sadayana henteu kunanaon, urang ngadamel pi kanggo anjeun. Maka punten mayar 30% tina total jumlah kana rekening kami.

(urang Narima T / T, Western Union, L / C, jsb)

3. Saatos kami nampi pembayaran 30%, kami bakal ngahasilkeun barang pikeun anjeun.

4. Sakali urang réngsé produk, kami bakal dikirim anjeun poto pikeun parios tur mastikeun.

5. Upami sadayana henteu kunanaon, kami bakal ngirim kargo sareng masihan anjeun salinan B / L.

6. Saatos kami nampi jumlah kasaimbangan, kami bakal ngirim B / L ka anjeun, anjeun tiasa nyokot kargo anjeun.

P: Kuring mayar artos ka anjeun, naha aman?

Kami perusahaan perdagangan asing anu propésional. Kami ilubiung dina Canton Fair unggal taun. Reputasi mangrupikeun kahirupan urang. Pamayaran anjeun 100% aman.

Q: Naon DTEX?

A: beurat lawon unggal unggal sapuluh rébu méter

P: Naha jukut jijieunan ngagaduhan kahirupan anu terbatas?

A: Éta ngagaduhan umur panjang 8-10 taun. Jukut jieunan mangrupikeun produk sintétik anu kakeunaan luar. Kalayan fungsi anti UV, jukut ngajamin pangguna dugi ka 8 sareng 10 taun umur hirup. Ngembangkeun serat manufaktur jukut jieunan nyandak léngkah raksasa ka hareup, sahingga nawiskeun résistansi anu langkung ageung pikeun pakean sareng rata tina benang. Janten penting pikeun milih jukut ponggawa anu berkualitas nalika ngagaleuh.

P: Naha solokan cai ngagaleuh jukut ponggawa?

A: Leres. Nyatana, jukut khususna dirancang liang saluran pembuangan ditempatkeun sacara konsistén sapanjang rumput laut pikeun mastikeun héd cai gancang sareng éfisién sareng henteu kolam renang dina permukaan.