Pangalusna jual UV tahan 20 mm tihang jukut sintétik nempatkeun héjo

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Hebei, Cina
Ngaran mérek:
QHG
Jumlah modél:
SCPCS-20PE
Olahraga:
GOLF
Nami:
jukut sintétik nempatkeun héjo
Warna:
héjo sawah
Pamakéan:
Golf
Sertipikat:
CE, SGS
Jenis benang:
benang monofilament
Nyokong:
PP + sanés + bolong
Bentuk benang:
sadayana keriting
Gurantee:
8taun
Pamasangan:
gampang
Kamampuhan Suplai
Kamampuhan Suplai:
300000 Méter pasagi / Méter pasagi per Bulan
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
1. Gulung lébar: 2M, 4M atanapi 5M2. Panjang roll: Biasana 25M, atanapi ku pamundut pelanggan. 3. Pakét: Kantong poli
Palabuhan
Palabuhan Shanghai atanapi Tianjin

 

jukut sintétik nempatkeun héjo

Panjelasan Produk
Modél SCPCS-20PE
Tihang Jangkungna 20
Dtex 4400
Guage (inci) 5/16
Jahitan (1 m) 280
Dénsitas (tufts / m2) 35280
Nyanggakeun PP + sanés + bolong
Jaminan 8 taun
Ngunggah kuantitas 3600 méter pasagi / 20GP
Ngepak Dina gulung sareng polybag ditutupan
Lebar ngagugulung 2m, 4m atanapi 5m sayogi
Gulung panjangna 25m atanapi sakumaha per kabutuhan sabenerna
Aplikasi Golf
Gambar lengkep

SCPCS-20PE

 

urang ogé tiasa nyayogikeun rupa-rupa jukut ponggawa sapertos Jenis C, tipe U, tipe S sareng duri gandapikeun olahraga sareng lanskap kalayan kualitas saé. Punten pencét di dieu

Pabrik Tembongkeun

Profesional Produksi ngadamel jukut ponggawa anu saé.

 

alat uji laboratorium

 

Sértipikasi

Jukut urang ngaliwat CE jeung SGS cetakan.

 

 

Pamariksaan & Pakét

Kontrol ketat, pangukuran anu akurat, jaminan kualitas pikeun mastikeun yén anjeun moal nampi produk anu henteu minuhan sarat.

Kami tiasa ngalakukeun sababaraha syarat peryour peryogings.

Tembongkeun Dagang

Kami parantos ngekspor ka seueur nagara.

 

Pameran showand kunjungan pelanggan

 

 

Didirikeun taun 2011, Shijiazhuang Sothink Trading Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan khusus anu ngaliput daérah produk jukut buatan. Produk utama kami nyaéta jukut ponggawa pikeun lansek sareng lapangan maén bal / sepakbola. Kami ogé nyayogikeun produk sanés perkawis daérah anu tos disebatkeun di luhur, sapertos pita gabungan, papan skor LED, butiran karét, jst.

Ayeuna, sadaya produk urang diékspor ka sakumna dunya, sapertos Amérika Kalér, Amérika Kidul, Éropa, Asia Tenggara, Wétan Tengah, sareng Afrika.

Kami ngajamin pikeun nyayogikeun palanggan kami kalayan harga anu kalapa, pangiriman anu gancang, produk anu saé kualitas luhur sareng jasa anu saé.

rts


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali