Papan skor LED

  • outdoor digital stadium LED electronic scoreboard with shot clock

    stadion digital luar LED papan skor éléktronik kalayan jam shot

    Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna: Cina Modél Jumlah: SGH-F180DB Ngaran Merk: QHG Tube Chip Warna: Beureum Héjo konéng, Diménsi Layar MERAH: 1800 * 950 * 75, 1800 * 950 * 75 Catu daya: 220v / 110v AC, 50 ~ 60Hz watt: 8 ...
  • High technology LED electronic scoreboard futsal for sport show

    Téknologi tinggi LED papan skor éléktronik futsal pikeun acara olahraga

    Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna: Cina Modél Jumlah: SGH-F180DA Ngaran Merk: QHG Pamakéan: jero rohangan, jero rohangan Tabung Chip Warna: Héjo Beureum, Fungsi Témbong RED: Inpormasi kaulinan, Diménsi Layar grafik: 1800 * 950 * 75, 1800 * 950 * 75 Kahirupan damel:> 100000 jam Pasokan listrik: 220v / 110v AC, 50 ~ 60Hz NW: 40 kg watt: 80w -100w (0,08 KWH - 0,1 KWH / jam) jangkungna Digit: 8 ″ 10 ″ 12 ″ 16 ″ 18 ″ 20 ″ 24 ″ Pakét ...
  • Outdoor LED dart score board for basketball

    Papan skor Dart LED luar pikeun baskét

    Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna: Cina Jumlah Model: SGH-F180DA Ngaran Merk: QHG Nami: papan skor dart Warna papan skor: Matt hideung, Caang bodas: kacaangan kacaangan ultra tinggi Bahan: nyemprotkeun alloy aluminium Control: kabel / nirkabel kontrol :> 100000 jam Pakét: kotak kai Pasokan listrik: 110v / 220v AC, 50-60Hz Aplikasi: baskét, maén bal Watts: 80w -100w (0,08 KWH - 0,1 KWH / jam) Témbong F ...
  • cheap high quality super bright red outdoor LED mini electronic scoreboard

    murah kualitas super super terang beureum LED mini papan skor éléktronik

    Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna: Cina Modél Jumlah: SGH-F180DA Ngaran Merk: QHG Dianggo: outdoor, Tube Chip Tube Warna: Beureum Héjo, RED Display Function: Inpormasi kaulinan, Diménsi Layar grafik: 1800 * 950 * 75, 1800 * 950 * 75 Kahirupan damel:> 100000 jam Pasokan listrik: 220v / 110v AC, 50 ~ 60Hz NW: 40 kg watt: 80w -100w (0,08 KWH - 0,1 KWH / jam) jangkungna Digit: 8 ″ 10 ″ 12 ″ 16 ″ 18 ″ 20 ″ 24 ″ Packagin ...
  • China Alababa wireless digital football scoreboard used

    Papan skor bal digital nirkabel Cina Alababa dianggo

    Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna: Cina Jumlah Modél: SGH-F180DA Ngaran Merk: QHG Control: kabel / nirkabel kontrol Cahaya: kacaangan ultra luhur Warna papan skor: matt hideung, bodas Aplikasi: baskét, maén bal Umur kerja:> 100000 jam Pakét: kasus kai NW (kg): 40 kg Watt: 80w -100w (0,08 KWH - 0,1 KWH / jam) Pasokan listrik: 110v / 220v AC, 50 ~ 60Hz Garansi: jaminan sataun ngalawan cacat dina bahan ...
  • wholesale alibaba make transparent LED display screen for sports

    borongan alibaba ngadamel layar tampilan LED transparan pikeun olahraga

    Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna: Cina Jumlah Modél: SGH-F180DA Ngaran Merk: QHG Control: kabel / nirkabel kontrol Cahaya: kacaangan ultra luhur Warna papan skor: matt hideung, bodas Aplikasi: baskét, maén bal Umur kerja:> 100000 jam Pakét: kasus kai NW (kg): 40 kg Watt: 80w -100w (0,08 KWH - 0,1 KWH / jam) Pasokan listrik: 110v / 220v AC, 50 ~ 60Hz Garansi: jaminan sataun ngalawan cacat dina bahan ...
123456 Teras> >> Halaman 1/13