Warta

  • "Baheula sareng Ayeuna" tina Jukut Ponggawa

    Dina April 1966, Astrodome di Houston, Texas, stadion jero rohangan anu paling ageung dina waktos éta, anteng ngantosan mimiti liga baseball sapertos biasana, tapi bédana nyaéta sateuacan dimimiti, Chemstrand parantos ngagelarkeun halaman rumput kai buatan munggaran di dunya. dina lapangan baseball- ”Astrotu ...
    Maca deui
  • Daging jijieunan diduruk, sareng jukut jijieunan aya di dieu deui!

    Tukangeun kuciwa maén bal Cina, industri gambut buatan Cina mangrupikeun juara dunya luar. Anyar-anyar ieu, Jiangsu Co-ciptaan padang rumput hejo, salaku "pangsa munggaran tina jukut jijieunan" di pasar saham A, parantos narik perhatian. Panalitian Investasi Shell mendakan yén sanaos Chi ...
    Maca deui
  • Naon aspek rumput ponggawa anu tiasa dianggo sareng kumaha milih?

    Turf jijieunan didesain sareng dikembangkeun pikeun cacat jukut alami. Turf alam dipangaruhan ku kaayaan cuaca, kaayaan manajemén sareng perlindungan sareng faktor-faktor sanés. Turf jijieunan ngagaduhan kaunggulan anu teu tiasa diganti tina rumput alami. Turf jijieunan henteu kedah nyéépkeun sumber ...
    Maca deui