stadion digital luar LED papan skor éléktronik kalayan jam shot

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Cina
Jumlah modél:
SGH-F180DB
Ngaran mérek:
QHG
Pamakéan:
panto jero / luar, Semi-luar
Warna Chip Tube:
Konéng Héjo Beureum, RED
Fungsi Témbong:
Inpormasi gim, grafik
Diménsi layar:
1800 * 950 * 75, 1800 * 950 * 75
Kahirupan damel:
> 100000 jam
Sasayogian tanaga:
220v / 110v AC, 50 ~ 60Hz
NW:
40 kg
watt:
80w -100w (0,08 KWH - 0,1 KWH / jam)
Jangkungna Digit:
8 "10" 12 "16" 18 "20" 24 "
Bungkusan:
bisi kai
Piksel:
10mm
Kamampuhan Suplai
1000 Potongan / Potongan per Bulan
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
bisi kai
Palabuhan
Shanghai

Waktos prosés :
Dikirim dina 30 dinten saatos mayar

Grosir digital stadion digital LED papan skor éléktronik nganggo jam shot

Spésifikasi

papan skor éléktronik kalayan jam shot

1. Ukuran layar ageung: 1800 * 950 * 75 mm

2. Kabel / Wireless kadali jauh

3. Indoor atanapi outdoor aya

Nomer modél

SGH-F180DB

Pamakéan

jero rohangan; luar; semi-ker

Diménsi layar

1800 * 950 * 75mm

Caang

kacaangan ultra luhur

Fungsi tampilan

grafik

Warna led

beureum, konéng, héjo

Warna papan skor

matt hideung, bodas

Kahirupan damel

> 100000 jam

Kadali

kontrol kabel / nirkabel

MOQ

1 sapotong

Sasayogian tanaga

220v / 110v AC, 50 ~ 60Hz

Bungkusan

bisi kai

Aplikasi

baskét, maén bal

Éléktronika

100% kaayaan padet, sistem dikawasa mikroprosesor

Pamasangan

sayogi dipasang dina dua tulisan, ngagantung jsb

Jaminan

jaminan sataun ngalawan cacat dina bahan sareng padamelan

Bahan

semprot pigura alloy aluminium, bodas

NW (kg)

40 kg

Watts

80w -100w (0,08 KWH - 0,1 KWH / jam)

Konfigurasi

1. Layar tampilan

1 sét (1800 * 950 * 75mm)

2. Kontroller

1 sét

3. Buku paréntah

1 PCS

5. Kabel

45 méter

6. Stand anu tiasa dialihkeun ku roda aktif

1 pasangan (opsional)

7. Kadali nirkabel

pilihan


Ciri:

lgaduh presisi waktos anu tinggi, ngagunakeun singlechip pikeun ngendalikeun sareng parangkat lunak kanggo waktos;

lsanggup nyimpen data dina panungtungan waktos dina jangka panjang;

ljanten merenah pikeun dioperasikeun, karakter atanapi simbol anu nampilkeun fungsi konci na dicetak dina unggal konci;

lngagaduhan fungsi panyalindungan kakuatan-gagal, dimana sadaya eusi ditampilkeun dina layar tampilan sateuacan kakuatan-gagal (pareuman) tiasa diapalkeun;

lgaduh kinerja biaya tinggi sareng sanggup nyugemakeun sagala rupa pertandingan bola;

lbebas tina komputer sabab karakter sareng angka Cina dikawasa ku tabel kontrol;

lngagaduhan fungsi nyegah kasalahan dina operasi rékaman skor, kasalahan rékaman skor tiasa dilereskeun sacara manual sabab disayogikeun fungsi nambihan skor ku konci +1, +2, +3 sareng -1;

lmampuh sacara opsional ngamimitian / ngareureuhkeun waktos maén, dimana tombol ngamimitian / ngareureuhkeun mangrupikeun konci komposit anu merenah pikeun dikerjakeun;

Urang tiasa ngadamel éta numutkeun pamundut klién.

Poto méja:



Pabrik:


papan skor éléktronik kalayan jam shot


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali